NOSTOPALVELUT AJONEUVOILLE LAPISSA JA TARVITTAESSA MUUALLA SUOMESSA

Ota yhteyttä

Hannu Alenius Oy tarjoaa nostopalvelua mitä erilaisimpiin tarpeisiin Lapissa ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Käytössämme on ainoa ajoneuvonosturi koko Pohjois-Lapin alueella. Nosturin avulla onnistuvat myös tarvittaessa haastavammatkin nostot, kuten ajoneuvonostot. Halutessasi saat meiltä saman katon alta myös ajoneuvollesi kuljetus- ja korjauspalvelut!

Ota yhteyttä

NOSTOPALVELUA OSAAVIN OTTEIN

Hannu Alenius Oy tarjoaa asiakkailleen luotettavaa nostopalvelua vuosikymmenten kokemuksella. Yrityksemme on toiminut jo useamman sukupolven ajan raskaan kaluston kuljetusten parissa, ja vuosien myötä toimintamme on laajentunut myös nostopalveluihin ja ajoneuvojen korjauksiin. Tarvittaessa saat meiltä siis vaikka rikkoontuneen ajoneuvon noston, kuljetuksen ja korjauksen saman katon alta!

 

Tarjoamme ajoneuvonosturin ja muun kalustomme käyttöön Lapin alueella, ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Asiakaskuntaamme kuuluu niin eri alojen yrityksiä kuin yksityishenkilöitäkin erilaisine tarpeineen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

KALUSTOMME AVULLA ONNISTUVAT MYÖS HAASTAVAMMATKIN NOSTOT

Ajoneuvonosturimme sopii erinomaisesti myös isompiin ja haastavampiin nostoihin − aina 50 tonniin asti. Koska meillä on nostokaluston lisäksi tarjolla laaja valikoima muutakin kalustoa, kuten raskaita ajoneuvoja ja yhdistelmiä, pystymme ottamaan vastaan monenlaisia työtehtäviä. Uudenaikainen kalusto ja kokenut henkilökunta takaavat sen, että kaikki palvelumme ovat laadukkaita.

 

Ota siis meihin yhteyttä ja pyydä apua urakkaasi! Tavoitat meidät puhelimitse, sähköpostitse tai täyttämällä sivuiltamme löytyvän yhteydenottolomakkeen.

Katso yhteystiedot tästä

TUTUSTU MYÖS KULJETUSPALVELUIHIMME!

Tarvitsetko muutakin kuin pelkän ajoneuvon noston? Tutustu kuljetuspalveluihimme, joita tarjoamme niin ikään Lappiin ja muualle Suomeen. Rekkojemme kyydissä kulkevat perille vaikka työkoneet tai rikkoontuneet ajoneuvot. Kuljetamme kaikkea laidasta laitaan.

 

Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiä kotitalouksia heidän monenlaisissa kuljetustarpeissaan.

Lue lisää kuljetuspalveluista