KATSASTUSPALVELUT JOUSTAVASTI LAPISSA

Katsastuksen ajanvaraus

Lapissa toimiva autokorjaamo Hannu Alenius Oy tarjoaa laadukkaat katsastuspalvelut. Teemme kevyen sekä raskaan kaluston määräaikaiskatsastuksia.

 

Ota meihin yhteyttä ja tilaa katsastusaika!

 

Nyt saatavilla myös raskaan kaluston katsastuspalvelut! 

- Paineilmajarrujen sovitusajot

- Piirturin kalibroinnit

- Nopeudenrajoittimen tarkastukset

- Määräaikaiskatsastuspalvelut

 

 

050 556 3376
katsastus@hannualeniusoy.fi

Yhteystietoihin

HUOLEHDI HENKILÖ- JA PAKETTIAUTOJEN MÄÄRÄAIKAISKATSASTUKSESTA AJALLAAN

Teemme henkilö- ja pakettiautojen määräaikaiskatsastukset osaavasti auton iästä ja merkistä riippumatta. Tiesitkö, että vuonna 2018 astui voimaan uusi katsastuslaki? Uuden lain mukaan uusille autoille on tehtävä ensimmäinen katsastus neljäntenä vuonna. Tämän jälkeen auto on katsastettava kahden vuoden välein. Kun auto on yli 10 vuotta vanha, se on katsastettava joka vuosi.

 

Kokeneina ammattilaisina teemme katsastukset tarkasti, joten voit luottaa osaavaan työskentelyymme. Erikoiskatsastukset, kuten muutos- ja rekisteröintikatsastukset eivät kuulu palveluihimme.

 

Mikäli katsastuksessa huomataan, että autosi kaipaa korjauksia, saat ne kätevästi saman katon alta. Autokorjaamomme tekee tarvittavat korjaustyöt kaikenmerkkisiin henkilö- ja pakettiautoihin. Myös haasteellisemmat korjaukset hoidamme onnistuneesti heti kerralla kuntoon. 

 

Mikäli haluat lisätietoja määräaikaiskatsastuksista, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

Katso yhteystietomme tästä

MEILTÄ SAAT MYÖS REKISTERÖINTIPALVELUA

Tällä hetkellä emme pysty tarjoamaan ajoneuvojen rekisteröintipalveluja.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kun etsit nosto- tai kuljetuspalveluiden tarjoajaa, käänny Hannu Alenius Oy:n puoleen. Autokorjaamomme palvelee asiakkaitaan kokonaisvaltaisesti.
Hoidamme esimerkiksi rikkoontuneen ajoneuvon noston ja kuljetuksen sekä tarvittavat korjaustyöt. Korjaamopalvelumme tekee myös rengastyöt.

 

Nostopalvelua toteutamme vankalla ajoneuvonosturilla, joka nostaa jopa useita raskaan kaluston ajoneuvoja. Kuljetuspalvelumme kattaa niin kappaletavarakuljetukset kuin jätekuljetuksetkin. Kuljetamme sujuvasti esimerkiksi talopaketit Lapissa ja tarvittaessa muuallakin Suomessa.