KULJETUSPALVELUT LUOTETTAVALTA YRITYKSELTÄ LAPISTA

Ota yhteyttä

Hannu Alenius Oy tarjoaa kuljetuspalvelut raskaalla kalustolla Lapissa ja tarvittaessa myös muualla Suomessa. Monipuolisen kalustomme ja osaavan henkilökuntamme avulla viemme kuormasi perille sovitussa aikataulussa. Kuljetamme kaikkea kappaletavarasta erikoiskuljetuksiin, yritysten ja kotitalouksien toimeksiannosta.

Ota yhteyttä

KULJETAMME KAIKKEA

Kuljetuspalvelumme on ennen kaikkea monipuolista ja asiakkaan tarpeisiin mukautuvaa. Kuljetamme esimerkiksi kappaletavaraa Lapissa ja muualla Suomessa, asiakkaan tarpeiden mukaan. Rekkojemme kyydissä menevät perille vaikka talopaketit, kokonaiset talot tai esimerkiksi jätelavat. Teemme lisäksi jätekuljetuksia ja likakaivojen tyhjennystä – kaikkea laidasta laitaan. Palvelemme niin yrityksiä kuin yksityisiä kotitalouksiakin heidän vaihtelevissa kuljetustarpeissaan.

 

Saat meiltä esimerkiksi:

  • kappaletavarakuljetukset

  • jätekuljetukset

  • roskalavojen kuljetukset

  • likakaivojen tyhjennykset.

Kysy lisää!

MONIPUOLINEN KALUSTO

Kalustoomme kuuluu tällä hetkellä yhteensä 13 kuorma-autoa, useita peräkärryjä sekä lisäksi nostokalustoa. Kalustomme mahdollistaakin mitä erilaisimpien työtehtävien hoitamisen sujuvasti. Isompiinkin kuljetustarpeisiin on apu lähellä: toimimme tiiviissä yhteistyössä muiden kuljetusalan ammattilaisten kanssa Lapissa. Yrityksemme toimii Napapiirin Kuljetus Oy:n osakasyrityksenä.

 

Kerromme mielellämme lisää, joten ota yhteyttä!

Yhteystiedot

MEILLÄ ON MYÖS NOSTOKALUSTOA!

Tarjoamme myös nostopalvelua. Käytössämme on ainoa ajoneuvonosturi koko Pohjois-Lapin alueella. Nosturin avulla pystymme nostamaan esimerkiksi ajoneuvoja tai rakennusmoduuleja.

 

Liittyykö kuljetustarpeeseesi myös tilanne, jossa pitää liikutella suuria esineitä tai vaikka ajoneuvoja? Anna meidän hoitaa!

KERTAKULJETUKSET JA PITKÄAIKAISET SOPIMUSKULJETUKSET

Onko kuljetustarpeesi kertaluontoinen vai kenties toistuva? Palveluihimme kuuluvat sekä kertakuljetukset että tarvittaessa pitkäaikaiset sopimuskuljetukset. Räätälöimme sopimuksen sisällön ja keston tietenkin tapauskohtaisesti tarpeidesi mukaan. Sopimuskuljetuksen hyviin puoliin kuuluu se, että vakiintunut yhteistyökumppani tuntee tarpeesi ja toiveesi jo etukäteen.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!